Our Sweetheart, Iman Shabil
BabyIman
By: Iman Shabil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Iman dah 22 Months

dah nampak besar dia..
posing..posing gitu!
Driving
View all 6 photos...
Iman dah mula tak mau bf..dah besar agaknye..


Sunday, 23-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Iman 21 Months...

Iman @ AFamosa
Dalam usaha Mengejar Kuda
Tengok Org Joget...
View all 4 photos...
Gigi almost full...dah boleh makan macam-macam..but mama still ada do's and don'ts lagi...sejuk-sejuk no, fresh from fridge no...sweet drinks no...chocs and sweets no...mama ni banyak no lah!!


Saturday, 23-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Iman 20 Months...

Jalan-jalan Dgn Ayah
Close Up Iman
Ada Gaya tak?
Time flies....Iman dah 1 tahun 8 bulan...vocabs dah banyak time nih...dah pandai macam-macam..dalam fasa sambung-sambung ayat...bf? dah stop...iman dah besar lah!!


Wednesday, 23-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
New Year and I am 19 Months..

Senyum...
Ada macam CEO tak?
19 Mths Boy yang sibuk..
View all 4 photos...
This year I will be 2...Tapi, Iman still manja sangat-sangat..still breastfeed walaupun sikit-sikit aje...so, mama belum bercadang nak bagi Iman adik lagi...


Sunday, 23-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Iman 18 Months...

Tak habis dengan laptop mama...
Conteng-conteng ...
My Brand New Golf Set...
Bulan cukup sibuk untuk mama...kena tutup akaun..apa kena mengena Iman dalam kesibukan mama? Nothing..sebab Iman pun busy with my world tu...yang pasti, macam mana sibuk pun mama, sharp 5.30pm mama dah ada kat rumah...mama cakap, waktu kerja buat kerja betul-betul..habis kerja, waktu untuk Iman...

Bulan ni, Iman ada jab untuk 1 tahun 6 bulan..Menjerit..Sakit amat...Alhamdulillah tak demam...

Iman dapat new golf set..tapi, iman rasa macam tak pandai pulak pukul bola..lebih kepada terpukul mama dengan ayah lah...camno??


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net